Привет на всички.Имам Алфа 145-1.4 TS 98 г .Когато е студена трудно пали и при бензин и метан.Но когато вдигне температура няма проблем пали от първия път.Да ли е от температурния датчик на инжекцията.И ако е така къде се намира датчика.Благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно пали
Collapse
X
-
Здравей,колега може да е от датчика при минус 10 градуса трябва да е от 8100 до 10700 ома а при 20 градуса 2280-1720 ома при 80 градуса 292 - 362 ома дано съм ти бил полезенГост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Comment
-
Къде се намира.Просто като завъртя да запаля-давам газ няма никакви обороти гасне.На третия път пали и след това проблем няма.Свещите са сменени и чисто нова батерия има.Оставял съм я на бензин вечерта и на сутринта пак зор даже на метан пали по лесно.Last edited by styopata79; d.m.y г., 02:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеМоже да пробваш да откачиш минуса на акумолатора за 30 минути.Най-добре след това покарай на бензин 50-100 км.
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеЗа датчика не бързай първо му премери стойностите.Датчика се намира на термостата
Comment
Comment